Chelseaan tammikuussa lähtenyttä argentiinalaishyökkääjää Gonzalo Higuainia kaivataan todennäköisesti tiistain jälkeen entistä vähemmän AC Milanin leirissä. Sen verran näyttävä oli Milanin tuoreen hyökkääjähankinnan, Genoasta 35 miljoonalla eurolla lehtitietojen mukaan saapuneen Krzysztof Piatekin avauskokoonpanodebyytti Coppa Italian puolivälieräottelussa.

Piatek teki molemmat maalit Napolia vastaan tulleessa 2-0-voitossa vain ensimmäisten 27 minuutin sisään. Puolalainen osoitti heti iskukykynsä uuden seuransa paidassa, eikä se yllättänyt, sillä Piatek on tehnyt tämän kauden Serie A:ssa jo 13 rysää.

Puolalainen pelasi ensimmäistä kertaa Milanin avauksessa, mutta debyyttinsä hän sai tilille jo kolme päivää aiemmin Milanin pelatessa juuri Napolia vastaan Serie A:n ottelussa. Piatek pelasi viikonloppuna vain viimeiset 20 minuuttia.

– Odotin tällaista iltaa. Sanoin olevani valmis ja sain tänään sill vahvistuksen. Ja tämä on vasta alkua. Molemmat maalit olivat hienoja, vaikka ne olivatkin erilaisia. Tänään meni hyvin, mutta ajatukseni on jo suunnattu seuraavaan peliin Romaa vastaan, Piatek sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Haluan vain tehdä maaleja, ja toistan, että minusta tuntuu hyvältä ja synnyin valmiiksi tähän.

Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!