Peräti kolme huippuseuraa on kiinnostunut Championship-seura Fulhamin laitapuolustajasta Ryan Sessegnonista, väittää Calciomercato.

17-vuotiaan englantilaisen Sessegnonin perässä ovat lähteen mukaan ainakin Manchester United, Tottenham ja Real Madrid, joka toivoo vasemmasta pakista aikanaan korvaajaa brasilialaiselle luottomiehelleen Marcelolle.

Fulhamin päävalmentaja Slavisa Jokanovic sanoi tietävänsä suojattinsa kiinnostavan muualla. Silti luotsi toivoo nuorukaisen pysyvän Fulhamissa.

– Toivon hänen pysyvän kanssani täällä, mutta se ei ole minun käsissäni. Uskon, että hän on fiksu mies ja hänen ympärillään olevat ihmiset ovat tarpeeksi neuvokkaita, Jokanovic sanoi jatkaen:

– Hän on pelannut yli 50 peliä ja hän on 17-vuotias. Tiedän, että viime kesänä hän oli kiinnostuksen kohteena, mutta hän päätti jäädä tänne. Mielestäni se oli loistava päätös!

Vuonna 2000 syntynyt Sessegnon pelasi jo viime kaudella Fulhamissa 26 Championshipin ottelua ja teki niissä viisi maalia. Tällä kaudella hän on osunut maalipuiden väliin yhtä monesti 24 ottelussa. Peliaikaa hän on jo nyt saanut yli 500 minuuttia enemmän kuin viime sesongilla.