Golfin kauden kolmas major-turnaus käynnistyy torstai-iltana, kun pelit pyörähtävät käyntiin U.S. Openissa.

U.S. Open käydään tänä vuonna San Diegossa Torrey Pinesin kentällä. Kenttä on edellisen major-turnauksen voittaja Phil Mickelsonin kotikulmilla ja hänelle erittäin tuttu. Mickelsonin väläytteli, ettei ikä välttämättä merkitse golfissa kaikkea, kun hän valloitti PGA Championshipin nimiinsä, mutta keskiviikkona 51 vuotta täyttänyt Mickelson ei lukeudu kilpailun ennakkosuosikkeihin. Mickelsonin parhaat tulokset Torrey Pinesta ovat yli 20 vuoden takaa ennen kuin kenttä suunniteltiin uudelleen. Sen jälkeen kentältä ei ole hyviä tuloksia tullut.

Yksi suurimmista voittajasuosikeista onkin espanjalainen Jon Rahm, joka voitti PGA-kilpailun kentällä 2017 ja oli viime vuonna kisassa toinen. Bryson DeChambeau ja Brooks Koepka lukeutuvat myös ennakkosuosikkeihin ja Rory McIlroy haluaa päästä majorin mestaruuskantaan taas pitkästä aikaa. Villinä korttina voi nostaa esiin norjalainen Viktor Hovland, joka on pelannut hyvin Torrey Pinesillä ja esiintynyt vahvasti viime aikoina.

Käytännössä voittajakandidaatteja on toista kymmentä, joten jännittävä kilpailu on taas luvassa.

Elisa Viihde Viaplay, V sport urheilu ja V sport golf näyttävät kilpailun suorana lähetyksenä. Ensimmäisen kierroksen televisiointi alkaa kello 21.00.