Valioliigassa on päättyneen kierroksen jälkeen vielä kolme joukkuetta ilman voittoa. Länsilontoolainen Fulham hyppäsi tästä kerhosta pois otettuaan maanantaina ensimmäiset kolme pistettä West Bromwichin kustannuksella. WBA jatkaa kolmanneksi viimeisenä, jumbosijaa jakavat yhdellä pisteellä Sheffield United ja Burnley.

Fulham-manageri Scott Parker myönsi, että ensimmäinen voitto sarjassa nosti ison taakan harteilta.

– Tietysti tämä on helpotus, mutta kyllä tälle matkalle vielä kuoppiakin on luvassa, Parker analysoi ottelun jälkeen.

Parkerin mukaan se, että kalliilla hankitut vahvistukset eivät ole täysin onnistuneet, on lisännyt supinaa seuran ympärillä, sillä kannattajien on ollut vaikeaa niellä jatkuvia tappiota.

– Jokaisen seuran ympärillä kuohuu, mikäli tulokset eivät ole odotettuja. Kaikkein tärkeintä on, että pelaajat eivät lähde kuuntelemaan liian tarkasti jokaista kriitikkoa, vaan pitävät fokuksen päivittäisessä työnteossa.

– Saimme nyt loistavan tuloksen, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Muutama tappio ei meitä hautaa, Scott Parker vakuutti.

Fulham kohtaa lauantaina Lontoon paikallisessa West Hamin vieraissa. Katso ottelu V Sportin jalkapallokanavalta tai Viaplay.fi:stä lauantaina klo 22.00 alkaen.