Frölunda Indians voitti Champions Hockey Leaguen välierien toisessa osaottelussa HC Pilsenin maalein 3-1 (1-0, 0-0, 2-1) ja selvitti tiensä finaaliin yhteismaalein 9-4.

Frölunda voitti kotikaukalossaan ensimmäisen kohtaamisen maalein 6-3. Frölunda oli väkevämpi myös vieraspelissä maalein 3-1 ja selvitti tiensä jo neljättä kertaa CHL:n finaaliin.

Frölunda meni heti ensimmäisen erän alussa johtoon Ryan Laschin maalilla. Toinen erä oli maaliton. Kolmannen erän alussa Frölunda iski kaksi pikaista maalia ja löi viimeiset naulat Pilsenin arkkuun. Simon Hjalmarsson vei Frölundan 2-0-johtoon ajassa 41:59 ja Indiansin suomalaisvahvistus Joel Mustonen iski pelin lukemiin 3-0 kellon näyttäessä aikaa 42:41. Pilsen kavensi vielä loppulukemiksi 3-1, kun Denis Kindl osui vieraiden maaliin ajassa 50:42.

Frölundan vastustaja finaaleihin selviää keskiviikkona, kun Red Bull München ja Red Bull Salzburg iskevät yhteen Salzburgissa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Münchenissä päättyi maalittomaan tasapeliin.

Champions Hockey Leaguen finaali pelataan 5. helmikuuta.

Löydät kaikki CHL-uutiset, ottelutulokset, otteluohjelman ja pudotuspelikaavion osoitteesta:

Lähde: CHL:n tiedote