Florida nousi toiseksi NHL:ssä jatkaen vahvaa virettään voittamalla Calgaryn. Viime yönä ei suomalaismaaleja nähty, mutta usea pelaaja pääsi syöttöpisteille.

Anton Lundell ja Eetu Luostarinen olivat järjestelemässä Floridan 6-2-voittoa. Molemmat saalistivat ottelussa syöttöpisteen. Erik Haula alusti yhden Bostonin maaleista New Jerseytä vastaan Bostonin juhliessa voittoa.

Kristian Vesalainen sai tililleen syöttöpisteen Winnipegin voittaessa Arizonan ja Nashville riveissä Mikael Granlund sai syötön yhteen Nashvillen maaleista. Juuse Saros oli jälleen Nashvillen muuri torjuen 41 kertaa 3-2-voitossa. Joonas Korpisalo joutui sen sijaan antautumaan seitsemän kertaa Columbuksen hävitessä Tampa Baylle. Korpisalo torjui 29 kertaa.

NHL:n viime yön tulokset:
Florida-Calgary 6-2
Boston-New Jersey 5-3
Columbus-Tampa Bay 2-7
Detroit-San Jose 6-2
Chicago-Colorado 3-4 ja.
Arizona-Winnipeg 1-3
Vegas-Nashville 2-3
Anaheim-Philadelphia 4-1

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.