Florida Panthers on esitellyt tällä kaudella kykyään nousta todella vaikeista tilanteista voittoon. Tällä kertaa joukkue antoi Washingtonille peräti kolmen maalin etumatkan ennen kuin runkosarjan voittaja sai pelinsä uomiinsa.

Toisessa erässä Panthers käänsi 0-3 tilanteen 3-3 tilanteeksi toisen erän päätteeksi. Päätöserässä Panthers teki vielä kaksi maalia ja meni lukemin 5-3 sarjan kolmanteen voittoonsa. Floridalla on jatkopaikka katkolla seuraavassa ottelussa Washingtonissa.

Sasha Barkov antoi kaksi maalisyöttöä ottelussa, mutta varsinainen tehomies oli Carter Verhaeghe. Mies teki ottelussa teholuvut 3+2 ja oli siis jokaisessa Panthersin maalissa mukana. Washingtonin TJ Oshie teki ottelussa kaksi maalia, mutta tämä ei tällä kertaa riittänyt mihinkään.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki NHL:n pudotuspelit suorina lähetyksinä.