FC Lahti teki sopivan nimisen hankinnan

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

FC Lahti ja puolustaja Timi Lahti ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Lahti siirtyy mastokaupunkiin Vaasan Palloseurasta. Kokenut Lahti on 29-vuotias ja 185-senttinen ja hänellä on vyöllään yli 200 Veikkausliiga-ottelua. Lisäksi hän on kolunnut läpi nuorisomaajoukkueet.

Jyväskylässä syntynyt Lahti siirtyi nuorena Valkeakosken Hakaan, josta hän jatkoi reiluksi kolmeksi vuodeksi Italiaan. Saapasmaasta puolustajalupaus palasi Hakan paitaan, jossa hän teki lopullisen läpimurtonsa kotimaiseen eliittiin. Lopulta HJK osti Lahden Hakasta. Klubissa Lahti ehti voittaa kolme Suomen mestaruutta ennen siirtoaan Vaasan Palloseuraan. VPS:n raitapaidassa Lahti pelasi viimeiset kuusi kautta. Lahteen taistelijana tunnettu puolustaja siirtyy hyvillä mielin.

– Tulen Lahteen hyvillä mielin. Tämä oli ollut työn alla aiemminkin, kun FC Lahti halusi minut ja kolmas kerta sanoi toden. Mikko Viitikon kanssa olen pelannut aikaisemminkin ja se oli yksi suurimpia syitä tänne tulolle. On helppo pelata Viitikon kanssa, kun tuntee toisen entuudestaan. Lisäksi Ilir Zenelin kanssa juttelu vakuutti minut, että tämä on hyvä askel urallani. Lahti on paikkana kiva. Isän puolelta minulle on tullut sukunimi ja sukua Lahdesta, Lahti nauraa FC Lahden sivuilla.

Lähde: FC Lahden verkkosivut

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!