FA Cup ratkaistaan – Arsenalilla mahtipanos

© Kuva: Getty Images

Englannin kausi päättyy Valioliigajoukkueiden osalta lauantaina. Jopa tämä poikkeuksellinen kausi huipentuu huippujoukkueiden näkökulmasta perinteisesti: FA Cupin finaalilla. Tällä kertaa Lontoossa pelattava finaali on lontoolainen. Vastakkain ovat Chelsea ja Arsenal.

Chelsea on jo varmistanut paikkansa ensi kauden eurocupeissa, Mestarien liigassa. Arsenalilla paikkaa ei ole. Takavuosien vakiojoukkue nimenomaan Mestarien liigassa ei tule olemaan nytkään mukaan arvokkaimmassa seurajoukkuekilpailussa, mutta voitolla ”Gunners” kuittaa paikan Eurooppa-liigassa.

Ottelun lopputuloksella saattaa olla iso merkitys myös pelaajapoliittisesti. Arsenalin manageri Mikel Arteta on väläytellyt, että joukkueen tähtipelaaja Pierre-Emerick Aybameyangin jatko Arsenalissa saattaa riippua juuri siitä, kykeneekö seura vakuuttamaan gabonilaisen siitä, että joukkue taistelee pokaaleista – ja samalla eurojalkapallosta.

Kävi illalla miten tahansa, yksi uusi manageri saa nimensä tuossa tehtävässä historian kirjoihin. Arteta ja Chelsean Frank Lampard ovat molemmat ensimmäistä kauttaan tehtävissään – kumpikin niitti pelaajaurallaan paljon menestystä, mutta nyt olisi managerina ensimmäinen pokaali tarjolla.

FA Cupin finaali alkaa 19.30 ja sitä voi seurata V Sport -kanavilta ja Viaplayn palvelusta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.