FC Barcelona oli aktiivinen siirtomarkkinoilla hankkien Valioliigasta kolme vahvistusta. Suurseuran haaviin tarttuivat Arsenalista Pierre-Emerick Aubameyang, Manchester Citysta Ferran Torres ja Wolverhamptonista Adama Traore.

Elisa Viihde Viaplayn jalkapalloasiantuntija Markus Halstilla on hyökkääjiä kohtaan selkeät odotukset Eurooppa-liigan pudotuspelien kynnyksellä.

– Maaleja! Niitä varmaan kaikki odottavat. He menivät sinne sen takia. Traore on itselleni niin mielenkiintoinen tapaus. Itselläni nopeus ei ollut yksi vahvuuksista, niin en haluaisi ehkä yksi-yksi -tilanteeseen hänen kanssaan. Hänhän oli Valioliigassakin yksi nopeimmista, Halsti sanoo Week of Football -podcastissa Suplassa.

– Sitten on Aubameyang. Hän on luotettava maalintekijä, eli häneltä odotetaan niitä tärkeimpiä eli maaleja.

Barcelona pelaa Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Napolia vastaan. Podcastin juontaja Panu Markkanen mainitsee, että ottelu voisi olla vaikka koko kisan finaali. Halsti on samaa mieltä.

– Allekirjoitan! Se kertoo, miten Eurooppa-liiga on noussut! Molemmilla oli varmasti vähän huono arpaonni. He olisivat varmasti ottaneet jonkin toisen vastustajan, mutta nyt mennään näillä ja nautitaan!

FC Barcelona-Napoli nähdään torstaina Elisa Viihde Viaplayn ja V Sport 2 Suomi -kanavan Eurooppa-liigan studio lähetyksen ensimmäisenä otteluna. Studio alkaa kello 19.

Lähde: Week of Football