Eurojalkapallo jatkuu – Inter-Getafe herkkupalana

© Kuva: Getty Images

Pitkä odotus päättyy keskiviikkona, kun Euroopan jalkapallon seurajoukkueiden cup-kilpailut jatkuvat viimein. Eurooppa-Liiga palaa ensimmäisenä koronatauolta. Keskiviikkona ja torstaina ratkaistaan joukkueet puolivälieriin. Kahdessa ottelussa jatkopaikka ratkaistaan yhden pelin kautta, sillä koronan alettua levitä Euroopassa, kahden otteluparin ensimmäistä ottelua ei ehditty pelata.

Keskiviikkona on vuorossa toinen näistä peleistä. Italian ja Espanjan kärkiseuroihin kuuluvat Inter ja Getafe ratkaisevat jatkopaikan yhdessä ottelussa puolueettomalla kentällä eli Schalken kotistadionilla Gelsenkirchenissä.

Suomalaisittain tämä ottelu on ehdottomasti kiinnostavin, sillä voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella Lukas Hradeckyn Leverkusenin tai Glen Kamaran Glasgow Rangersin – todennäköisesti vastustaja on Leverkusen, sillä joukkue voitti Rangersin ensimmäisessä ottelussa 3-1 Skotlannissa.

Keskiviikon muissa otteluissa ManU varmistanee helposti jatkopaikkansa LASKia vastaan, sillä ensimmäinen ottelu päättyi ManU:lle 5-0. FC Kööpenhamina yrittää toisessa ottelussa kääntää turkkilaisen Basaksehirin 1-0 ensimmäisen ottelun voiton jatkopaikaksi. Keskiviikon neljännessä ottelussa ovat vastakkain Shaktar Donetsk ja Wolfsburg. Wolfsburgilla on kova paikka edessään, sillä Donetsk voitti ensimmäisen ottelun 2-1 vieraskentällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.