Hallitseva maailmanmestari Espanja kärsi keskiviikkona B-lohkon kamppailussa 0-2-tappion Chilelle. Tämä tarkoitti sitä, että Espanjan pelit MM-kisoissa päättyvät jo alkulohkoon.

Chile siirtyi johtoon 20. minuutin kohdalla. Hyvin rakenneteun hyökkäyksen jälkeen Charles Aránguiz syötti maalin eteen, josta Eduardo Vargas sai ohjattua pallon maaliin ohi maalivahti Iker Casillasin.

Chilen toinen osuma syntyi 43. minuutin kohdalla, kun se sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Espanjan maalivahti Iker Casillas torjui Alexis Sánchezin vedon, mutta pallo ajautui Charles Aránguizille, joka laukoi sen tarkasti maalin.

Toisella jaksolla Espanja haki raivoisasti kavennusta, mutta maaleja ei enää syntynyt. Näin Chile voitti ottelun 2-0.

Tuloksen myötä B-lohkosta menevät jatkoon Hollanti ja Chile, jotka kohtaavat vielä päätöskierroksella.