Espanja ei lähde aliarvioimaan Marokkoa tämän illan ottelussaan.

Espanja tavoittelee B-lohkon kärkipaikkaa Portugalin ja Iranin kanssa. Marokko sen sijaan on hävinnyt molemmat ottelunsa ja sen kisat päättyvät alkulohkoon. Espanjan valmentajan Fernando Hierron mielestä joukkue ei voi kuitenkaan lähteä huonolla asenteella tulevaan otteluun.

– Tiedämme kaikki Marokon olevan loistava joukkue. Meidän täytyy olla valppaana ja pitää silmämme auki. He ei tule antamaan pisteitä ilmaiseksi. Matemaattisesti emme ole vielä jatkossa, Hierro kommentoi tulevaa ottelua.

Marokosta tuli ensimmäisenä kisoista tippunut joukkue , mutta valmentaja Herve Renardin mielestä hänen joukkuettaan on kohdeltu kaltoin tuomarien toimesta.

– Portugali-ottelun tapahtumat olivat todella epäreiluja. Ensimmäinen maali oli selvä rike Pepeltä, enkä ymmärrä miten tuomarit eivät nähneet sitä. On todella väärin, että olemme jo tippuneet. Meidän täytyy vain hyväksyä asia, Renard pohti.

Sekä Espanjalla että Portugalilla on ennen illan ottelua yhtä paljon pisteitä ja sama maalisuhde. Kun vielä maiden keskinäinen ottelukin päättyi tasapeliin, ratkaistaan lohkovoittaja sen mukaan, kumpi heiluttaa tänään vastustajan verkkoa useammin.

Espanja-Marokko tänään kello 21:00.