Esimakua EM-kisoihin: Lukas Hradecky kohtaa Belgian ja Tanskan tähdet

© Kuva: Juha Tamminen

Eurooppa-liiga on edennyt puolivälierävaiheeseen. Ainoana suomalaispelaajana on vielä mukana Lukas Hradecky Leverkusenin maalilla. Leverkusen haastaa maanantai-iltana kivikovan Interin, kerrasta poikki -systeemillä pelattavan ottelun panoksena on paikka välierissä.

Inter pelasi Italiassa vahvan koronatauon jälkeisen jakson. Joukkue nousi sarjassa kakkoseksi, varmisti paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa ja jäi lopulta vain niukasti Juventuksesta. Inter on jo muutaman vuoden rakennellut joukkuettaan valmiiksi uuteen menestysaikaan: pelaajahankintoihin on käytetty paljon rahaa.

Kaksi näistä hankinnoista, belgialainen Romelo Lukaku ja tanskalainen Christian Eriksen, tulivat hyvin tutuiksi Valioliigakentiltä. Kaksikko oli avainasemassa, kun Inter pudotti viime viikolla Eurooppa-liigan jatkosta espanjalaisen Getafen. Kumpikin tähtipelaaja onnistui ottelussa maalinteossa. Näiden pelaajien mukanaolo antaa mielenkiintoisen lisämausteen illan kohtaamiseen. Belgia ja Tanska ovat samassa EM-lohkossa Suomen kanssa, joten Huuhkajien ykkönen, Hradecky, pääsee jo nyt haastamaan kaksikon.

Luonnollisesti Antonio Conten valmentamassa Interissä on koko joukko muitakin tähtipelaajia. Leverkusenin on onnistuttava jotakuinkin täydellisesti, jotta paikka jatkoon irtoaisi. Mielenkiintoa tietysti lisää myös se, että Leverkusenin pelaajista ainakin superlupaus Kai Havertz on jatkamassa matkaa isompiin kehiin: jos Leverkusen putoaa, maanantain ottelu saattaa jäädä Havertz viimeiseksi ”Werkselfin” paidassa.

Ottelu alkaa maanantaina kello 22.00. Illan toisessa puolivälierässä kohtaavat Manchester United ja kauden suurin euro-yllättäjä, tanskalainen FC Kööpenhamina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.