Erik Haula iski kaksi maalia Bostonille viime yönä. Maalinteossa onnistuivat myös Mikko Rantanen, Teuvo Teräväinen, Jesse Ylönen ja Jani Hakanpää.

Haula kasvatti kauden maalimääräänsä kahdella osumalla Bostonin voittaessa Columbuksen 5-2. Teuvo Teräväinen teki Carolinan ainoan maalin Sebastian Ahon syötöstä, mutta se ei riittänyt voittoon Minnesotaa vastaan.

Mikko Rantanen oli Coloradon sankareita maalilla ja syötöllä Pittsburgh-voitossa. Roope Hintz sai myös tililleen 1+1 San Jose -voitossa ja Jani Hakanpää sai tililleen myös maalin. Kaapo Kähkönen iskettiin vaihtoon neljän maalin jälkeen. Hän ehti torjua kymmenen kertaa.

Jesse Ylönen teki yhden maalin Montrealin kaataessa Tampa Bayn ja Ville Heinola pääsi taas pisteille saadessaan syöttöpisteen Winnipegin maaliin Los Angelesia vastaan. Ville Husso torjui 39 kertaa Calgaryn voittaessa St. Louisin.

NHL:n viime yön tulokset:
Colorado-Pittsburgh 3-2
Philadelphia-Toronto 3-6
Carolina-Minnesota 1-3
Winnipeg-Los Angeles 2-3
Boston-Columbus 5-2
Tampa Bay-Montreal 4-5 vl.
Calgary-St. Louis 4-6
San Jose-Dallas 4-5

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.