Englanti otti sunnuntaina jo toisen voittonsa jalkapallon MM-kilpailuissa murskaamalla Panaman selvästi 6-1.

Englanti hallitsi peliä täysin. Tauolla se johti 5-0 ja toinen puoliaika oli lähinnä pelailua. Englannin kuudetta maalia edelsi 25 onnistuneen syötön ketju. Kyseessä on pisin MM-kisoissa tapahtunut maalia edeltävä syöttöketju sitten vuoden 1966.

Tunisiaa vastaan kahdesti osunut Tottenham-tähti Harry Kane laittoi Panama-ottelussa paremmaksi. Kane teki kolme maalia, joista kaksi rankkarista, ja nousi MM-turnauksen maalipörssin kärkeen. Kane on tehnyt MM-kisoissa kahdessa ottelussa viisi maalia.

Englanti teki myös MM-kisojen ennätyksensä. Koskaan aiemmin Englanti ei ollut tehnyt MM-ottelussa kuutta maalia.

Englannin kannattajat ovat innostuneet kisojen alusta jo niin paljon, että he povaavat Englannille jopa mestaruutta.