Eurooppa-liigan puolivälierät saatiin pelattua keskiviikkona ja Eintracht Frankfurt järjesti jymypaukun hakemalla voiton Barcelonasta.

Ensimmäinen osaottelu Frankfurtissa oli päättynyt 1-1-tasapeliin, ja Barcelona joutui heti takaa-ajajaksi jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Frankfurt meni 2-0-johtoon. Frankfurt teki toisella puoliajalla jo kolmannen maalin. Barcelonan takaa-ajo tuotti tulosta vasta lisäajalla, mutta Frankfurt voitti 3-2 ja eteni näin jatkoon yhteismaalein 4-3.

Glen Kamaran Glasgow Rangers nousi myös jatkoon, kun se käänsi ensimmäisen osaottelun 0-1-tappioaseman edukseen. Varsinainen peliaika päättyi Rangersin 2-1-voittoon ja ratkaisu syntyi jatko-ottelussa, kun Kemar Roofe teki voittomaaliksi jääneen osuman. Rangers meni välieriin yhteismaalein 3-2. Kamara tuli 80. minuutilla kentälle.

Rangers saa välierässä vastaansa RB Leipzigin, joka voitti Atalanta vieraskentällä 2-0 ja meni välieriin yhteismaalein 3-1. West Ham haki 3-0-vierasvoiton Lyonista ja raivasi tiensä välieriin yhteismaalein 4-1.

Eurooppa-liigan ottelut ovat nähtävillä Elisa viihde Viaplayn palvelussa sekä V-sport -kanavilla.