Ei hassumpi tahti tshekillä – maali ja matsi!

© Kuva: Getty Images

Bostonin David Pastrnak palasi kaukaloihin pitkän poissaolon jälkeen odotetun tehokkaasti. Tshekki on pelannut nyt yhdeksän ottelua – ja tehnyt otteluissa yhdeksän maalia. Maali ja matsi -tahtiin on pystynyt Pastrnakin lisäksi vain maalitilastoa johtava Auston Matthews.

David Pastrnak oli järvimaiseman kuningas sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Hän ampui hattutempun, kun Boston voitti Lake Tahoen kuvankauniissa maisemissa Philadelphian pihapelilukemin 7-3. Hattutemppu oli tshekille kauden toinen. Kahteen hattutemppuun on Pastrnakin lisäksi tällä kaudella pystynyt pistepörssin ykkönen Connor McDavid.

McDavid johtaa pistepörssiä kerättyään tehot 12+25=37. Oilersin joukkuekaveri Leon Draisaitl on toisena, lukemilla 10+20=30 ja Toronton Mitch Marner on samoissa pisteissä, mutta yhden maalin vähemmän tehneenä. Auston Matthews on pisteen Draisaitlen ja Marnerin perässä.

Matthews sen sijaan hallitsee maalitilastoa tällä hetkellä suvereenisti. Jenkkitähti on tehnyt 18 maalia, keskimäärin yksi per hänen pelaamansa ottelu. McDavid on tilastossa kakkosena, 12 maalia, yhdessä Vancouverin Brock Boeserin kanssa. Tyler Toffoli on tehnyt 11 maalia. Kymppikerhossa ovat lisäksi Winnipegin Nikolaj Ehlers ja Mark Scheifele sekä Draisaitl.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät kaikki NHL:n ottelut.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.