Hyökkääjä Eero Markkasen siirto AIK:sta Espanjaan ja Real Madridin organisaatioon vahvistettiin tänään, kertoo Markkasen asioita hoitava OrsaSport verkkosivuillaan.

Madridissa oleva Markkanen on helpottunut kun asia on viimeinkin varma.

– Hyvillä mielin totta kai. Meillä oli muutama muu vaihtoehto, mutta päätimme tarttua tähän hienoon haasteeseen. Meille oli iloinen yllätys jo heti alusta lähtien, miten paljon uudessa seurassa tiedettiin minusta, vahvuuksistani ja kehitettävistä asioista. Seura esitti meille rauhallisen ja järkevän suunnitelman, se teki vaikutuksen. Myös keskustelu Zidanen kanssa paikanpäällä sai minut vielä vakuuttuneemmaksi, Markkanen kertoi OrsaSportin verkkosivuilla.

Markkanen aloittaa harjoittelun suunnitelmien mukaan juuri Zinedine Zidanen toimiessa mentorina. Zidane oli seurannut apureineen Eeroa jo Ruotsissa.

– Harjoittelu alkaa heti ja katsellaan missä olen mukana kun MM-kisoissa pelanneet pelaajat ovat vielä ansaitulla lomalla. Liityn Castillan mukaan heti ja alustavasti pelaisin ensimmäisen pelini lauantaina. AIK sai minusta hyvän korvauksen, ja minulle on tärkeää, että oma seurani JJK saa jatkosiirrosta myös minusta rahaa toimintaansa. Kun siirryin Ruotsiin, niin halusin ja saimme sopimukseen selkeän prosentin tulevasta siirrosta.

– On hurjaa lukea itsestään kaikenlaisia spekulaatioita, mutta kyllä me tätä mahdollisuutta tarkkaan pohdimme ja kaikki satsaukset ja suunnitelmat tukevat ajatusta, jossa minulla on mahdollisuus kehittyä ja mennä eteenpäin. Minustahan se loppujen lopuksi on kiinni, jos ei onnistu, niin eipä parane selitellä, mutta miksi miettisin jotain muuta kuin onnistumista?