Eeli Tolvasen alku Seattle Krakenissa on ollut erinomainen ja hän jatkoi vahvasti myös viime yönä. Ville Husso oli vireessä Detroitin maalilla.

Tolvanen teki maalin, kun Seattle voitti Bostonin vieraskentällä 3-0. Tolvanen on nyt tehoillut 4+2 seitsemässä pelissä Seattlen paidassa. Bostonille tappio oli kauden ensimmäinen kotijäällä varsinaisella peliajalla. Ottelussa nähtiin myös uusi suomalaisdebytantti, kun Joona Koppanen teki ensiesiintymisensä Bostonin paidassa.

Ville Husso torjui Detroitin maalilla 32 kertaa, kun Red Wings kaatoi Toronton. Voitolla Detroit katkaisi yhdeksän ottelun mittaisen tappioputkensa. Samalla voitto oli Detroitille ensimmäinen Torontosta varsinaisella peliajalla sitten joulukuun 2017.

Jesse Ylönen pääsi ensimmäistä kertaa Montrealin kokoonpanoon tällä kaudella ja sai heti tililleen syöttöpisteen, kun Canadiens voitti Nashvillen 4-3. Predatorsin riveissä Juuso Pärssinen kasvatti pisteputkensa viiteen tehoilla 1+1. Juuse Saros oli lepovuorossa ja Kevin Lankinen oli sairaana.

Sebastian Aho sai kaksi syöttöä tililleen, kun Carolina kaatoi Columbuksen 6-2. Myös Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi saivat syötöt nimiinsä. Columbuksen riveissä Patrik Laine oli alustamassa yhtä maalia ja Joonas Korpisalo torjui ottelussa 34 kertaa.

Ukko-Pekka Luukkonen palasi Buffalon tolppien väliin torjuen 23 kertaa, mutta Winnipeg oli vahvempi 4-2. Henri Jokiharju syötti yhden Buffalon maaleista.

Mikko Rantasen syöttöpiste ei riittänyt tuomaan Coloradolle voittoa Chicagoa vastaan eikä Juuso Välimäen syöttö tuonut lisäystä Arizonan pistesarakkeeseen Ottawaa vastaan. Aleksander Barkov ja Eetu Luostarinen alustivat myös maalit, mutta Florida taipui Vegasille.

NHL:n viime yön tulokset:
Tampa Bay–Vancouver 5–4
Montreal–Nashville 4–3
Detroit–Toronto 4–1
Buffalo–Winnipeg 2–4
Columbus–Carolina 2–6
NY Rangers–Dallas 2–1 ja
Boston–Seattle 0–3
NY Islanders–Minnesota 1-3
St. Louis–Calgary 1-4
Chicago–Colorado 3-2
Arizona–Ottawa 3-5
Vegas–Florida 4-2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.