Edmontonin tähdet nollille ja voitto Torontoon – ilman maalitykkiä

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs osoitti, että divisioonan kärkipaikka ei ole sattumaa. Lauantain ja sunnuntain välisen yön ottelussa Toronto onnistui loistavasti kahdessa asiassa – pysäyttämään Edmontonin tehomiehet ja löytämään omat tehonsa siitä huolimatta, että sarjan tämän hetken ylivoimaisesti kovin maalintekijä, Auston Matthews, oli ottelusta sivussa rannevamman vuoksi. L

ukemiin 4-0 päättyneen ottelun sankareina olivat luonnollisesti maalivahti Jack Campbell ja Mitch Marner, joka teki maalin ja syötti yhden. Samalla Marner nousi pistepörssissä kolmoseksi ohi Matthewsin ja Patrick Kanen.

Toronto johtaa omaa ”kanadalaisdivisoonaa” selvästi. Joukkue on kerännyt 24 pistettä ja yön voiton myötä kakkosena oleva Edmonton jäi jo kuuden pisteen päähän, yhden ottelun enemmän pelanneena.

V sport ja Elisa viihde Viaplay näyttävät kaikki NHL-ottelut suorina. Sunnuntain tarjoilu alkaa jo 19.00, kun Boston yrittää maksella parin päivän takaisen rökäletappion kalavelkoja Rangersille. Kello 22.00 alkaa kolme ottelua: Nashville kohtaa Columbuksen, Buffalo Philadelphian ja New Jersey Washingtonin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.