Helsingin Hartwall Arenalla nähdään viikko ennen jouluaattoa nyrkkeily-ilta, jossa ottelee useita maailmanluokan nyrkkeilijöitä.

Mukana ovat muun muassa Robert Helenius, Eva Wahlström, Niklas Räsänen ja Edis Tatli.

Euroopan mestaruuttaan puolustavan Tatlin tuleva vastustaja on italialainen Manuel Lancia. Tatli ei kuitenkaan keskity vastustajaansa sen tarkemmin.

– En vielä keskity Manueliin sen syvemmin. Hänestä kuitenkin tiedän sen verran, että hän on minua lyhyempi, hyvin eteenpäin tuleva ja hyvä suojaamaan, mutta minulla on ihan hyvät game planit siihen, Tatli kertoo Arvokisat-sivustolle.

Tatli kärsi muutama vuosi sitten käsivammasta, jota ei kuitenkaan koskaan leikattu. Vaikka nyrkkeily jatkuikin lähes normaalilla tahdilla, loukkaantuminen vaivasi miestä hieman myös henkisesti.

– Ennen MM-matsia Richar Abrilia vastaan olin todella hyvin keskittynyt treenaamisessa ja palo oli kova. Kuitenkin matsin jälkeen minulla alkoi tapahtumaan vaikeita asioita urallani. Menin Yhdysvaltoihin treenaamaan ja siellä meni oikea käsi todella huonoon kuntoon. Se vaivasi minua todella pitkään ja vaikutti myös treenaushaluuni.

Taistelijan luonne näkyy miehessä myös kehän ulkopuolella. Tatli haluaakin osoittaa olevansa maailman parhaimpia nyrkkeilijöitä joulukuussa.

– Haluan näyttää joulukuussa parasta Prinssiä ja olen täysin uudistunut tapaus. Haluan myös näyttää, että minusta on maailman parhaaksi.

Liput tapahtumaan myy Lippu.fi, ja huippuilta on nähtävissä suorana myös Viaplayssa.

Oiva Lonka
Twitter @OivaLonka