Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps on pudottanut seksiskandaalissa rypevät Mathieu Valbuenan sekä Karim Benzeman Ranskan maajoukkueesta. Kumpikaan ei ole mukana, kun Ranska kohtaa harjoitusottelussa kotonaan Saksan 13. marraskuuta ja Englannin Wembleyllä 17. marraskuuta.

Benzema on mukana porukassa, jota syytetään Valbuenan kiristämisestä seksivideon julkaisemisella. Deschampsin mukaan Valbuena ei ole henkisesti siinä tilassa, että pystyisi pelaamaan maajoukkueessa juuri nyt.
Real Madridin tähti Benzema on tällä hetkellä poliisitutkinnassa kiristyksen vuoksi. Lisäksi hän kärsii reisivammasta.

Ranskan poliisi kuulusteli Benzemaa keskiviikkona ja torstaina, ja kielsi häntä olemasta missään yhteydessä Valbuenaan. Deschamps puolestaan keskusteli asiasta Benzeman kanssa maanantaina.
– Poliisitutkinnnan etenemisestä en tiedä mitään. Päätin jättää hänet pois, koska hän ei ole fyysisestikään kunnossa. Poliisi tehköön tässä asiassa työnsä rauhassa, Deschamps sanoi BBC:n mukaan.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Valbuena ei ole mukana vuodesta 2012 Ranskaa valmentaneen Deschampsin joukkueessa. Lyonissa leipänsä ansaitseva Valbuena on pelannut 111 maaottelua ja tehnyt niissä kahdeksan maalia.
– Mathieu ei ole nyt pystynyt kovin hyviin esityksiin Lyonissakaan, mutta se on ihan ymmärrettävää, koska hän ei voi olla tällä hetkellä psyykkisesti parhaassa mahdollisessa vireessä. Siksi päätin antaa hänelle hiukan happea marraskuun kahden maaottelun ajaksi, Deschamps perusteli ratkaisuaan.