Ilveksen vaisut otteet Veikkausliigassa saivat jatkoa, kun se hävisi paikallisvastustajalleen FC Hakalle 0-1. Ottelun jälkeen nähtiin ikävä episodi.

Ottelun alku oli täydellistä Hakan hallintaa ja valkeakoskelaisjoukkue loi tukun erinomaisia maalitilanteita. Lopulta kesällä joukkueeseen liittynyt Elias Mastokangas teki johtomaalin. Niin ikään tuore hankinta Maissa Fall vei Hakan kahden maalin johtoon toisella puoliajalla.

Ilves tuli vielä lopussa maalin päähän Santeri Haaralan osumalla ja pääsi vielä loppuhetkillä huippupaikkaan, niin pisteet ja Pirkanmaan herruus matkasivat Valkeakoskelle. Samalla Haka juhli voittoa ensimmäistä kertaa lähes kolmeen kuukauteen. Voitolla se nousi myös IFK Mariehamnin ja FC Lahden ohi sarjataulukossa.

Ilvekselle tappio oli kova pala purtavaksi, sillä se oli joukkueelle seitsemäs voitoton ottelu. Samalla katsomossa raikuivat päävalmentaja Toni Kallion eroa vaativat huudot.

Aamulehden mukaan ottelun jälkeen pettyneet Ilveksen kannattajat jäivät odottamaan Kalliota ottelun jälkeen. Poliisit pitivät Kalliota Ratinan suojissa.