Saksan Bundesliigan ehdoton huippupeli, ”Der Klassiker” Dortmundin ja Bayernin välillä pelataan tiistaina. Viasat ja Viaplay välittävät perinteisen huippuottelun, tällä kertaa Dortmundin kotikentältä.

Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradecky pohti tulevaa suurottelua Suplan Bundes-Luke -podcastin uusimmassa jaksossa.

– Ensimmäinen ”Der Klassiker” ilman yleisöä… onko se sitten Bayernin etu, kun Dortmundissa ei ole katsojia, Hradecky pohti.

– Dortmund laittaa ottelussa ”all in” ja Bayern yrittää varmaan selvitä kuivin jaloin, vähän ehkä puolustusvoittoisemmin, ettei anna Dortmundille ainakaan voittoa. Mielenkiintoinen peli.

”Der Klassikeriin” lähdetään ottelun arvolle sopivissa lähtökohdissa. Bayern johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Dortmundiin – jos Bayern voittaa, on Dortmundilla aika haastava tehtävä ottaa etumatkaa enää kiinni.

Kumpikin joukkue on aloittanut tauon jälkeen kahdella voitolla, joten kuntokäyrät ovat huipussaan. Ottelu alkaa jo 19.30 ja Viasatilla studio pureutuu Pasi Rautiaisen johdolla tulevaan jo puoli tuntia ennen ottelua. Myöhemmin tiistaina, 21.30, pelataan kolme muuta ottelua, kiinnostavimpana Hradeckyn Leverkusenin kotiottelu Wolfsburgia vastaan. Viasat ja Viaplay välittää senkin ottelun kotikatsomoihin.