Cristiano Ronaldo avautui lauantaina tiedotusvälineille siitä, ettei ole varma siitä, jatkuuko hänen uransa Mestarien liigan taas kerran voittaneessa Real Madridissa.

Ronaldon ystävä, toimittaja Nuno Gomes avasi El Larguerolle sitä, miksi Ronaldo on sanonut saattavansa olla lähdössä.

– En usko hänen lähtevän, mutta hän on ärsyytynyt siitä, että hänelle luvattiin sopimuksen uusiminen. Aika on kulunut, mutta mitään ei ole tapahtunut, Gomes kertoi.

– Molemmat (seura ja Ronaldo) ymmärtävät toinen toisiaan. Hän on maailman paras pelaaja. Jos mietit paljonko hänelle maksetaan, Cristiano on hyvin alipalkattu ja hän haluaa seuralta merkin, kuten Barcelona teki Xavin, (Andres) Iniestan ja (Lionel) Messin kanssa. Seura uusi sopimuksia pikkuhiljaa.

Ronaldon välit Realin puheenjohtajaan Florentino Pereziin ovat Gomesin mukaan ”hiukan viileät”.

– Hänelle luvattiin, että seura uusisi sopimuksen ja nostaisi palkkaa. Kun hän kysyi seuralta asiasta, sanottiin, ettei nyt ollut sen aika. Kausi päättyi, eikä mitään tapahtunut. Hänestä tuntuu hiukan syrjään siirreltyltä ja surulliselta, koska he eivät pitäneet sanaansa, Gomes taustoitti.

Gomes kertoi Ronaldon pitävän Madridin kaupungista ja unelmoineen nuorempana siirrosta ranskalaismahti PSG:hen. Myös paluu brittijätti Manchester Unitediin on ollut Portugalin maajoukkuekapteenin mielessä, sillä kyseessä on hänelle rakas seura.

Gomes kuitenkin sanoi Ronaldon haluavan jatkaa uraansa Realissa.

– Hän haluaa jäädä. Hän ei näe parempaa seuraa pokaalien ja Ballon d’Orien voittamiselle.

Lähde: AS.