Manchester United hallitsi avausjaksolla Mestarien liigan ottelua PSV:tä vastaan täysin, mutta joutui lopulta kotonaan tyytymään maalittomaan tasapeliin.

Ottelun käännekohta oli, kun Unitedin manageri Louis van Gaal vaihtoi sekä Memphis Depayn että Bastian Schweinsteigerin pois 58. minuutilla ja tilalle tulivat Marouane Fellaini ja Ashley Young. Sen jälkeen Unitedin peli sekosi totaalisesti ja PSV painoi selkeästi.

– Kyllä tämä oli iso pettymys. Meillä oli todella paljon paikkoja hoitaa tämä peli, mutta ei se vain onnistunut, sanoi Manchester Unitedin toppari Chris Smalling ottelun jälkeen TV-haastattelussa.

Nyt Unitedin on todennäköisesti pakko voittaa viimeinen ottelu Wolfsburgia vastaan. Saksalaiset johtavat lohkoa pisteellä ennen Unitedia, PSV on pisteen manchesterilaisia perässä. PSV kohtaa päätöskierroksella kotonaan Moskovan CSKA:n.

– Todella kova vastus on tulossa, mutta lähdemme viimeiseen otteluun kaikesta huolimatta hyvillä mielin. Palloa on saatava liikutettua paremmin ja nopeammin kuin tänään, Smalling totesi.