CHL:ssä vielä seitsemän jatkopaikkaa auki – viimeiset pelit edessä tiistaina ja keskiviikkona

© Kuva: Getty Images

CHL:n viimeiset alkulohkon ottelut pelataan tällä viikolla. Jaossa on vielä seitsemän jatkopaikkaa, joita tavoittelee yhteensä 12 joukkuetta.

Suomalaisjoukkueista Lukko ja Tappara ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa. Sen sijaan HIFK:lla on vielä mahdollisuus nousta jatkoon. Se vaatii kuitenkin vähintään kahden maalin voittoa hallitsevan mestari Frölundan vieraana.

Pudotuspeliparit arvotaan myöhemmin tällä viikolla perjantaina 15.10.

Lohkojen tilanne ennen viimeisiä otteluita:

Lohko A: Sparta Prague (CZE), Pinguins Bremerhaven (GER) ja Växjö Lakers (SWE) vielä mahdollisuudet jatkoon. TPS Turku (FIN) ei mahdollisuuksia jatkoon.

Lohko B: Frölunda Gothenburg (SWE), ZSC Lions Zurich (SUI) ja IFK Helsinki (FIN) vielä mahdollisuudet jatkoon. BK Mladá Boleslav (CZE) ei mahdollisuuksia jatkoon.

Lohko C: Adler Mannheim (GER) ja Lukko Rauma (FIN) varmistaneet jatkopaikan. Lausanne HC (SUI) ja Cardiff Devils (UK) ei mahdollisuuksia jatkoon.

Lohko D: Rögle Ängelholm (SWE) varmistanut jatkopaikan. EV Zug (SUI) ja Red Bull Munich (GER) vielä mahdollisuudet jatkoon. SønderjyskE Vojens (DEN) ei mahdollisuuksia jatkoon.

Lohko E: Tappara Tampere (FIN) varmistanut jatkopaikan. Skellefteå AIK (SWE) ja HC Lugano (SUI) vielä mahdollisuudet jatkoon. Eisbären Berlin (GER) ei mahdollisuuksia jatkoon.

Lohko F: Fribourg-Gottéron (SUI) ja Leksands IF (SWE) varmistaneet jatkopaikan. Oceláři Třinec (CZE) ja Slovan Bratislava (SVK) ei mahdollisuuksia jatkoon

Lohko G: KAC Klagenfurt (AUT) varmistanut jatkopaikan. Rouen Dragons (FRA) ja Rungsted Seier Capital (DEN) vielä mahdollisuudet jatkoon. HC Donbass Donetsk (UKR) ei mahdollisuuksia jatkoon.

Lohko H: Red Bull Salzburg (AUT) ja HC Bolzano (ITA) varmistaneet jatkopaikan. Frisk Asker (NOR) ja JKH GKS Jastrzębie (POL) ei mahdollisuuksia jatkoon.

Lähde: CHL:n tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.