CHL-jatkopaikasta taisteleva Pelicans kaipaa tasaisuutta: ”Aina liian heittelevää”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Pelicans isännöi keskiviikkona CHL:n ottelussa Yunost Minskiä Lahden Isku Areenalla.

Pelicans on saanut vääntää tasaisia otteluita kovia vastustajia vastaan. Kahdesti lahtelaiset ovat joutuneet taipumaan tappioon rankkareilla. Pisteitä koossa on viisi ja Pelicansilla on hyvät saumat napata lohkosta jatkopaikka.

– Tiukkoja vääntöjä, tiukkoja tappiota, hyviä pelejä. Saatu kovia pelejä, mutta ei olla ihan pärjätty. Näiden pelien luonne muuttuu kisan edetessä paljon. Kellään peli ei ole vielä elokuussa ihan uomissaan. Hienoja pelejä nämä ovat olleet pelata, iloitsee Pelicansin hyökkääjä Juhamatti Aaltonen.

Pelicansin keskiviikkoinen vastus Yunost Minsk tulee Valko-Venäjältä. Se on kerännyt Pelicansin tavoin viisi pistettä tasaisessa D-lohkossa.

– Ei ole juuri käryä vastustajasta. Meidän pitää joka tapauksessa enemmän omaan tekemiseen keskittyä. Toki jotain tiettyjä asioita käydään läpi vastustajasta. Jos siellä on jotakin huomioitavaa ja aina jotain löytyy. Tietenkin vähän katsotaan vastustajaa ja napataan jotain vinkkejä, miten helpottaa omaa pelaamista. Pääpiirteittäin keskitytään kuitenkin siihen, että parannetaan omaa hommaa, Aaltonen painottaa.

Pelicansin pelaaminen on ailahdellut niin kotoisessa Liigassa kuin CHL:ssä. Konkarihyökkääjä Aaltonen kaipaakin joukkueeltaan tasaisempaa suorittamista.

– Päällimmäisenä tulee mieleen, että meidän pitäisi pystyä pelaamaan ehjiä 60-minuuttisia. Varmaan koutsi osaa paremmin sanoa, mutta itsellä on fiilis, että ei olla vielä yhtään tasaista 60-minuuttista saatu aikaan. Jotenkin se on aina liian heittelevää, kun se on huipussaan, se on huipussaan, kun se on pohjalla, niin onko siellä edes pohjaa, Aaltonen sanailee.

Pelicans – Yunost Minsk Isku Areenalla keskiviikkona 9.10 klo 19.00. C More näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden CHL-ottelut suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa www.cmore.fi.

Lähde: CHL:n tiedote.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.