Chelsean 20-vuotias keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheek ylistää seuran hollantilaista manageria Guus Hiddinkiä Chelsean nettisivuilla.

Loftus-Cheek uskoo, että Hiddinkin harjoitukset ovat olleet se ratkaiseva tekijä, mikä on saanut Chelsean pelaamaan paremmin uuden luotsin alaisuudessa. Jose Mourinhon alkukaudella Chelsea hävisi peräti 11 ottelua 24:stä. Hiddink on vielä ilman tappioita, hänen saldonsa on neljä voittoa ja neljä tasapeliä.

– Hyvä vireemme on peräisin harjoituskentältä. Aivan huippuluokan harjoituksia! Siksi emme ole hävinneet aikoihin, Loftus-Cheek sanoi.

– Toivottavasti pystymme jatkossakin harjoittelemaan yhtä laadukkaasti ja siirtämään ne asiat peleihin. Joka kerta kun pääsen kentälle, teen parhaani. Koska mahdollisuuksia ei tule paljon, pitää jokainen käyttää maksimaalisesti hyväksi.

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Loftus-Cheek on pelannut tällä kaudella vasta kuudessa ottelussa. Sunnuntain FA cupin mittelössä MK Donsia vastaan hän oli avauksessa ja syötti Oscarin toisen maalin.