Jesperi Kotkaniemi ja Sebastian Aho olivat Carolinan sankareita viime yön NHL-kierroksella.

Kotkaniemi teki Coloradon tasoituksen joukkueen noustua kolmen maalin tappioasemasta tasoihin Islandersia vastaan. Sebastian Aho puolestaan iski voittomaalin jatkoajalla. Kotkaniemi sai tililleen ottelussa myös yhden maalisyötön. Antti Raanta nappasi Carolinan maalilla 22 torjuntaa.

Kasperi Kapanen teki maalin, mutta se oli laiha lohtu St. Louisin hävitessä Montrealille. Sama kohtalo oli myös Eeli Tolvaselle, jonka osuma ei riittänyt viemään Seattlea voittoon Calgarya vastaan.

Syöttöpisteet jaettiin myös Matias Maccellille, kun Arizona taipui Winnipegille ja Aleksander Barkov sai myös syöttöpisteen, mutta Florida hävisi Chicagolle.

Kevin Lankinen oli hyvässä torjuntavireessä Nashvillen kaataessa Edmontonin 5-2. Lankinen otti kiinni 33 kutia. Ville Husso nappasi 26 kertaa kiekon kiinni Detroitin kukistettua Bostonin 5-4. Joonas Korpisalo puolestaan joutui tulemaan vaihtoon toisessa erässä, kun Ottawa hävisi Tampa Baylle. Korpisalo päästi taakseen kolme osumaa ja otti 17 torjuntaa. Ottelussa nähtiin myös suomalaisdebytantti, kun Roby Järventie teki ensiesiintymisensä NHL-jäillä Ottawan paidassa.

NHL:n viime yön tulokset:
Edmonton-Nashville 2-5
Arizona-Winnipeg 3-5
Detroit-Boston 5-4
Ottawa-Tampa Bay 4-6
St. Louis-Montreal 3-6
Toronto-Buffalo 4-6
Washington-Columbus 2-1
Philadelphia-Los Angeles 0-5
Islanders-Carolina 3-4 ja.
Chicago-Florida 5-2
Minnesota-Rangers 5-4 vl.
Seattle-Calgary 3-6
San Jose-Pittsburgh 2-10
Vancouver-Dallas 2-0
Vegas-Colorado 7-0

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.