Vaikka lauantainen Valioliigan ottelu Burnley-Leicester on siirretty hamaan tulevaisuuteen, riittää Turf Moorilla säpinää.

Putoamistaisteluun joutunut ”The Clarets” on nimittäin brittitietojen mukaan havittelemassa riveihinsä todellista ikonia, Andy Carrollia.

Burnleyn ykköstykki Chris Woodin siirryttyä Newcastleen, joukkueen hyökkäyskalustoon jäi ammottava aukko, joka huutaa nimenomaan Burnleyn pelityyliin soveltuvaa voimahyökkääjää. Kuka muu kuin Andy Carroll sopisi paremmin tähän tehtävään, kysyvät brittimediat?

Todellisen kulttipelaajan maineessa oleva Carroll on pelannut viime kauteen päättyneen Newcastle-sopimuksensa jälkeen kourallisen pelejä Championshipin Readingissa, joten siirto takaisin parrasvaloihin saattaa herättää kiinnostusta myös pelaajassa itsessään.

Täytyy kuitenkin muistaa, että käsillä oleva vuodenaika on täynnä huhuja, joiden toteutumisprosentti on perinteisesti sangen alhainen. Kiinnostava skenaario on kuitenkin käsillä, eivätkä järkisyyt ainakaan kovin paljon siirtoa vastaan puhu.

Mistä puhutaan tulevan Valioliigakierroksen ympärillä? Katso vastaukset Elisa Viihde Viaplaysta tai V Sportin kanavilta.