Saksan Bundesliigassa pelataan viimeinen ottelukierros lauantaina. Mestaruutta on jo juhlittu railakkaasti Bayernin leirissä ja kakkossija menee Dortmundille. Leverkusen on varmistanut kolmospaikkansa ja samalla suoran paikan Mestarien liigassa. Sen sijaan neljäs sija, ja paikka Mestarien liiga -ryhmässä, on vielä auki.

Viime vuosien kestomenestyjä RB Leipzig on tällä hetkellä vahvoilla, sillä joukkueella on kasassa 67 pistettä. Leipzig lähtee varmistelemaan nelossijaansa Bielefeldin vieraaksi. Bielefeldilla on vielä teoreettinen mahdollisuus varmistaa sarjapaikkansa voitolla, joten jonkinlaista panosta on kotijoukkueellakin.

Freiburg vaanii kaksi pistettä Leipzigin takana. Huippukauden pelannut Freiburg matkusta Leverkusenin vieraaksi. Joukkue tarvitsisi täyden pistepotin ja apua Bielefeldilta, jotta paikka neljän parhaan joukkoon aukeaisi. Union Berlin voi vielä myös nousta Leipzigin rinnalle, sillä joukkue on kolme pistettä heitä perässä. Union kohtaa kotonaan Bochumin.

Putoamispuolella Greuther Fürthin kohtalo on jo pitkään ollut sinetöity. Bielefeldin lähes varma. Tällä hetkellä Stuttgart on karsijan paikalla, mutta tämä voi vielä muuttua. Stuttgart kohtaa Kölnin kotonaan ja voitolla joukkue voi nousta Hertha Berlinin rinnalle sarjataulukossa, jos Hertha häviää vieraskentällä Dortmundille.

Saksan Bundesliigan viimeinen kierros alkaa 16.30 lauantaina. Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä.