Boston Bruinsin Tuukka Raskin kausi ei ollut totisesti miehen paras. Raskin runkosarjan torjuntaprosentti 91,5 oli käytännössä hänen uransa heikoin, vain avauskaudella 2007-2008 se oli kehnompi, mutta silloin Rask pelasi vain neljä ottelua.

Myös päästettyjen maalien keskiarvo 2,56 oli miehen uran huonoin. 29-vuotiaan Raskin tulevaisuudella onkin spekuloitu paljon. Vieläkö Boston haluaa pitää hänet?

– Hän ei tullut tähän kauteen yhtä hyvässä kunnossa kuin aikaisempina vuosina. Lisäksi hän sairastui kahteenkin otteeseen erittäin ratkaisevilla hetkillä. Mutta eivät ne olleet Tuukan syytä, Bruinsin GM Don Sweeney sanoi CBC Bostonille.

– Meillä oli joukkueessa uusia nuoria pelaajia, joiden sisäänajo on vielä kesken. Pelaajamme eivät mielestäni pystyneet auttamaan maalivahtia tällä kaudella kuten olisi pitänyt.

– Tuukalla on valtava voittamisen tahto ja hän on myös tottunut pelaamaan voittavassa organisaatiossa ja monissa arvokisoissa olympialaiset mukaan lukien. Meistä hän on perhanan hyvä maalivahti, enkä todellakaan halua, että hän lähtee meiltä, Sweeney vakuutteli.