FA Cupin viides kierros arvottiin sunnuntaina. Neljäs kierros toi apuharvennusta jopa suurseurojen osalta, mutta suurimmista suosikeista useimmat ovat yhä mukana. Arpa oli jättiläisille armollinen – megakohtaamisia ei syntynyt.

Jälleen kerran FA Cupissa päästään seuraamaan satutarinaa. Liigan ulkopuolinen Boreham Wood eteni viidennelle kierrokselle ja vastaan tulee seuraavaksi Frank Lampardin johtama Everton. Kyseessä on todellinen Daavid vs Goljat -ottelu, joista FA Cup on kuuluisa ja jollaiseksi uusittu Suomen Cup toivon mukaan muodostuu.

Teemu Pukin edustamalle Norwichille arpa oli kova. Vastassa on seuraavalla kierroksella Liverpool Anfieldilla. Ottelun suosikki lienee selvä. Selvä suosikki on myös ottelupareissa Luton-Chelsea, Peterborough-Man City, Middlesbrough-Tottenham ja Southampton-West Ham

ja Crystal Palace-Stoke. Kierroksen kahdeksas ottelu, Nottingham-Huddersfield, takaa että ainakin yksi Championship–joukkue jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon.

Seuraava kierros pelataan helmi-maaliskuun vaihteessa. Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat välittävät ottelut kotikatsomoihin.