Bisons kiinnitti amerikkalaispelaaja Anthony Hilliardin riveihinsä loppukauden mittaisella sopimuksella. Hilliard, 28, on laitapelaajan tontilla viihtyvä erittäin atleettinen peluri.

193-senttinen Hilliard on pelannut viime vuosina sekä Bundesliigassa että Ranskan pääsarjassa Pro-A:ssa. Kaudella 2012-2013 Hilliard arvostettiin Ranskan Pro-B:n parhaaksi laitapelaajaksi ja hänen joukkueensa, Antibes, voitti liigan.

Hilliard iski nousukaudella tilastoikseen 17,1 pistettä, 4,8 levypalloa ja 3,1 syöttöä ottelua kohden. Pro A:ssa Hilliard oli sivussa loukkaantumisen vuoksi muutaman kuukauden eikä ehtinyt päästä kunnolla rytmiin koko kauden aikana. Siitä huolimatta Pro A:n tilastoiksi muodostui 24 peliminuutin keskiarvolla 7,9 pistettä, 2,9 levypalloa ja 1,2 syöttöä ottelua kohden

– Sain Biisoneista useita suosituksia entisiltä pelikavereiltani. Organisaatio on hienosti hoidettu, joukkueessa on loistavia pelaajia ja erinomainen valmennus. Olen todella onnellinen päästessäni pukemaan Bisons-paidan ylleni, kertoi North Carolinasta Suomeen saapuva Hilliard Bisonsin sivuilla.