Loimaan Bisons kärsi kauden toistaiseksi suurimman tappionsa miesten Korisliigassa, kun Joensuun Kataja haki torstaina suurinumeroisen vierasvoiton 90-62 (40-33).

Sarjaohjelma pisti joukkueet vastakkain varsin erilaisilla rasitusasteilla: Kataja oli pelannut viimeksi 12 päivää sitten, kun Bisons raatoi samassa ajassa nyt jo kuudennen pelinsä.

Tämä näkyi kentälläkin. Viimeksi tammikuun alussa kotipelinsä hävinnyt Bisons ei onnistunut kummassakaan päässä. Puolustus vuosi ja hyökkäyspäässä se jäi kauden pienimpiin pisteisiinsä.

Koko ajan peliä johtanut Kataja pohjusti voittonsa kolmannella jaksolla, kun se vei jakson ensimmäiset viisi minuuttia 14–0. Näin vierasjohto kasvoi tavoittamattomaan 21 pisteeseen.

Viidennen peräkkäisen voittonsa ottaneesta Katajasta Tom Knight teki 23 ja Ken Horton 18 pistettä. Teemu Rannikko palasi yli kuukauden sairauslomalta 11 pisteen ja peräti 16 korisyötön tehoilla.

Bisonsista pääsivät yli kymmenen pisteen vain Anthony Hilliard 19:llä ja Martin Zeno 13 pisteellä.