Bisons kohtaa joulukuun 7. päivä VTB Liigan ottelussa Pietarin Zenitin.

Turun HK Areenassa pelattava ottelu myytiin hetkessä loppuun, kun otteluun tilattiin kahden vuorokauden aikana 8560 pääsylippua ja ottelu on nyt loppuunmyyty.

Ottelu toimii Bisons B€€F -konseptin lanseeraustilaisuutena. Bisons julkisti torstaina suomalaiseen urheiluun suunnatun uuden varainhankintamallin nimeltään BISONS B€€F. Konsepti on toteutettu yhdessä Silja Linen ja Matkapoikien kanssa.

Bisonsin uudet pääyhteistyökumppanit, Silja Line & Matkapojat, kattavat ottelusta syntyvät kustannukset. Sopimuksen myötä kaikki ottelun pääsyliput vapautettiin varsinaissuomalaisten junioriseurojen myyntiin yli lajirajojen. Junioriseurat maksavat pääsylipuista 0€ ja saavat pitää itsellään koko myyntituoton. Lippupalvelu tuli pilottihankkeeseen myös vastaan, eikä veloittanut normaalia 1,50€ toimituskulua per lippu tämän ottelun yhteydessä. Pääsylippujen suositushinta myynnille on 10€ per lippu.

Suosio oli huima. Tilauksia tulvi yleisurheiluseuroista lätkäseuroihin, futisseuroista uintiseuroihin, pesisseuroista koripalloseuroihin jne. Koko urheilun kirjo on katettu. Useilta seuroilta tuli hetkessä tieto, että tilatut liput ovat jo myyty ja tarvittaisiin lisää. Bisons joutui laittamaan lapun luukulle 8560 lipun kohdalla.

Bisonsin taustavaikuttaja, Aleksi Valavuori, on syntyneestä tilanteesta varsin onnellinen.

– Konsepti löi läpi jopa kovempaa kuin uskoimme. Tuntuu, että löysimme vihdoin viisasten kiven huippu-urheilun, junioriurheilun, katsomokulttuurin ja urheilusponsoroinnin välille. Palaute seuroilta ja yritysjohdoilta on ollut todella upeaa, kommentoi Valavuori Bisonsin kotisivuilla.

Valavuori lupaa jatkoa konseptille.

– Tulemme varmasti jatkamaan konseptin toteuttamista myös muissa peleissämme. Keskustelut ovat jo hyvällä mallilla mm. pääkaupunkiseudulla pelattavien otteluidemme kanssa. Toivottavasti meillä on kohta uutta tiedotettavaa, jatkaa Valavuori.