Barcelonan supertähden Neymar ja Luis Suarez kohtaavat toisensa perjantaina Etelä-Amerikan MM-karsintalohkossa, kun Uruguay saapuu Brasilian vieraaksi.
Herrat ovat lyöneet keskenään vetoa ottelun voittajasta ja panos on ”valtava”.

– Löimme vetoa hampurilaisesta, häviäjä maksaa, Suarez naureskeli El Mundo Deportivolle.

– Neymar on tosi mukava kaveri ja vitsailemme joukkueen harjoituksissa koko ajan. Nyt olemme kuitenkin toisiamme vastaan. Voittaja varmasti iloitsee, mutta häviäjä saa varmasti voittajalta tukea, Suarez kertoo kaksikon väleistä.

Surez ja Neymar pelaavat nyt toista kautta yhdessä Barcelonassa ja kaksikon jälki on ollut huimaa. Suarez on tehnyt viime ja tällä kaudella 55 liigapelissään 42 maalia, Neymar samassa ajassa 43 osumaa.

– Tiedän kyllä hyvin, kuinka Neymar pelaa, mutta silti hän osaa olla kentällä yllätyksellinen. Monet pelaajat tietävät tarkkaan, kuinka vastustajat pelaavat, mutta se ei kentällä auta, kun reagoidaan tilanteen vaatimalla tavalla.

Etelä-Amerikan karsinnoissa on pelattu neljä kierrosta ja ainoana puhtaalla pelillä jatkaa yllättäen Ecuador. Uruguaylla on yhdeksän pistettä ja Brasilialla seitsemän. Suarez on pelannut 82 maaottelua ja osunut niissä 43 kertaa, mutta silti hän ei halua olla yksin huomion keskipisteessä.

– Olen oppinut viime vuosina tosi paljon käsittelemään pelaamiseen liittyviä paineita. Uruguay on yhtenäinen ja hyvähenkinen joukkue, jonka menestys ei ole riippuvainen yhdestä pelaajasta.