FC Barcelonan talousluvut nousivat julkisuuteen isoilla kirjaimilla, kun ilmeni seuralla olevan lähes 1,2 miljardia velkaa ja tästä lyhytaikaista velkaa 730 miljoonaa. Jälkimmäisestä merkittävä osa on pelaajien palkkoja, mikä ei tee tilannetta ainakaan lainkaan helpommaksi.

Cadena COPE:n mukaan pelaajien palkkoja on rästissä todella merkittäviä summia. Räikeimpänä esimerkkinä supertähti Lionel Messi, jonka olisi tammikuun loppuun mennessä pitänyt saada kaikkiaan 72 miljoonaa palkkana ja korvauksina oikeuksista. Tiedon mukaan Messille on tästä maksettu kuitenkin vain 8,5 miljoonaa. Eli yksin Messin osuus saatavista on 63,5 miljoonaa.

Rästejä on kaikilla Barcelonan pelaajilla lukuun ottamatta vastikään uudet sopimukset allekirjoittanutta kvartettia Gerard Pique, Clement Lenglet, Marc-Andre ter Stegen ja Frenkie de Jong. CADENA Cope kertoi, että myös Barcalla oli rästejä myös B-joukkueen pelaajille, mutta ne on maksettu nyt viimein pois.

Muutama viikko sitten Barcelonan pelaajat sopivat osan palkoista maksun siirtämisen porrastetusti parille seuraavalle vuodelle, jolla seura säästi välittömiä menoja 172 miljoonaa. Rästejä jää kuitenkin melkoinen summa edelleen maksettavaksi.