Petteri Sihvonen ei tunnetusti kaihda kohuja. Tällä kertaa Sihvonen on kommentoinut Patrik Laineen pelaamista NHL:ssä.

Sihvonen kirjoittaa asiasta Twitterissä. Hän viittaa viesteissään Laineen haastatteluun, jossa hän kertoi vihaansa trapin pelaamista, jota Tappara harjoittaa tämän kauden pudotuspeleissä. ”Johtava” linjasi ristiriidan Laineen kommenteissa.

– NHL. MIN-VPG viimeisin matsi. Ihmettelen, miksi se joku Patrik Lainetta haastatellut toimittaja ei kirjoittanut tätä kommenttia: Patrik Laineen VPG pelasi /pelaa myös trapia (jos kohta Tapparakin…), tietysti. Sekä MIN että VPG pelasivat sopivasti sekä trapia että viivelähtöjä, aloitti Sihvonen.

– Noissa pelitilanteissa (MIN-VPG eilen), joissa Patrik Laine toikkaroi joukkueensa 1-4-trapin joko kärkikarvaajana tai siipipelaajana, on kiistatta jonkinlaista ironiaa. Ehkä Laineen pitäisi mennä ilmoittamaan koutsilleen, että hän inhoaa pelata trapia. Kiukutella, että en ala!

Petteri Sihvonen

@PetteriSihvonen
NHL. MIN-VPG viimeisin matsi. Ihmettelen, miksi se joku Patrik Lainetta haastatellut toimittaja ei kirjoittanut tätä kommenttia: Patrik Laineen VPG pelasi /pelaa myös trapia (jos kohta Tapparakin...), tietysti. Sekä MIN että VPG pelasivat sopivasti sekä trapia että viivelähtöjä.

Petteri Sihvonen

@PetteriSihvonen
Noissa pelitilanteissa (MIN-VPG eilen), joissa Patrik Laine toikkaroi joukkueensa 1-4-trapin joko kärkikarvaajana tai siipipelaajana, on kiistatta jonkinlaista ironiaa. Ehkä Laineen pitäisi mennä ilmoittamaan koutsilleen, että hän inhoaa pelata trapia. Kiukutella, että en ala!