Antti Raanta sai näyttömahdollisuutensa ja onnistui erinomaisesti auttaessaan Carolinan voittoon.

Sivuraiteille Carolinassa joutunut Raanta sai yllättävän mahdollisuuden loukkaantumisten myötä. Raanta torjui Carolinan maalilla 38 kertaa, kun Pittsburgh kaatui jatkoajan jäleen 3-2. Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho saivat tililleen yhdet syöttöpisteet.

Juuse Saros oli niin ikään mies paikallaan, kun Nashville voitti Islandersin 3-1. Saros torjui 24  kertaa ja Juuso Pärssinen iski maalin. Dallasin suomalaisista Roope Hintz sai kaksi syöttöpistettä Chicagon kaaduttua 3-1.

Mikko Rantanen oli tehokkaana maalilla ja syötöllä Coloradon kukistaessa Toronton 5-3. Joel Kiviranta sai tililleen myös yhden syöttöpisteen. Eeli Tolvasen hyvä vire jatkui maalilla Seattlen kaataessa Columbuksen 7-4. Erik Haulan on myös äitynyt hyvään pistetuuleen, kun hän iski maalin New Jerseyn katkaistessa Floridan voittoputken 4-1-voitolla.

Ukko-Pekka Luukkonen pääsi taakseen yhden maalin, mutta se riitti Vancouverille 1-0-voitossa. Luukkonen koppasi 22 kiekkoa. Joonas Korpisalo pääsi myös voiton makuun Ottawan kukistaessa San Josen 5-4. Korpisalo torjui Ottawan maalilla 14 kertaa ja Mikael Granlund syötti yhden maalin.

NHL:n viime yön tulokset:
Washington-Rangers 3-2
Buffalo-Vancouver 0-1
Ottawa-San Jose 5-4
Florida-New Jersey 1-4
Winnipeg-Philadelphia 0-2
Toronto-Colorado 3-5
Montreal-Edmonton 1-2 ja.
Carolina-Pittsburgh 3-2 ja.
Columbus-Seattle 4-7
Vegas-Calgary 1-3
Detroit-Los Angeles 5-3
Tampa Bay-Anaheim 5-1
Chicago-Dallas 1-3
Minnesota-Arizona 0-6
Nashville-Islanders 3-1
St. Louis-Boston 3-4 ja.

Viaplay esittää kaikki NHL-ottelu suorina lähetyksinä.