Argentiinalainen Angel Di Maria epäonnistui pahasti viime kaudella Manchester Unitedissa, mutta siirryttyään Paris Saint-Germainiin hän on ollut kuin uusi mies.

United maksoi Di Mariasta huimat 77,6 miljoonaa euroa. Argentiinalainen ei kuitenkaan viihtynyt Manchesterissa, eikä etenkään Louis van Gaalin alaisuudessa. Niinpä United myi pelaajan PSG:hen 57 miljoonalla eurolla eli 20 miljoonan tappiolla viime kesänä.

Ja mitä tapahtuikaan? Di Maria pelaa fantastisen hienoa kautta pariisilaisjoukkueessa ja on ollut yksi Laurent Blancin tärkeimmistä luottopelaajista. Yhdeksän maalia ja 10 maalisyöttöä on vahva näyttö hänen taidoistaan. Mestarien liigassa verkko on heilunut kuudessa ottelussa kolmesti.

– Olisin halunnut siirtyä jo aiemmin PSG:hen, mutta se ei onnistunut taloudellisista syistä. Niinpä päädyin Manchester Unitediin. En voinut sanoa sille tarjoukselle ei, Di Maria kertoo Irish Independentille.

– Mutta United oli minulle todella surullinen kokemus. En edes muista enää, mitä kaikkea siellä tapahtui, enkä haluakaan muistaa. Nyt olen onnellinen täällä, eikä millään muulla ole merkitystä.

Vaikka Ranskan liigassa onkin tullut menestystä, se ei kuulu PSG:tä lukuun ottamatta Euroopan kovimpiin sarjoihin, siitä kertoo jo pariisilaisten uskomaton 24 pisteen sarjajohto ja se, ettei joukkue ole hävinnyt tällä kaudella yhtään ottelua.

Tänään PSG ja Di Maria pääsevät erinomaiseen puntariin, kun Mestarien liigan pudotuspelien avausosassa vastaan tulee Chelsea. Miten Di Maria nyt pärjää brittiseuraa vastaan ja jatkaako PSG samanlaista dominointia kuin kotimaan liigassa?