Aleksander Barkov oli joukkueensa tähti, kun Florida nousi voittoon Ottawasta. Carolinan suomalaiset olivat myös kovassa vireessä.

Barkov teki maalin ja onnistui voittomaalikilpailussa, kun Florida nousi kolmen maalin takaa-ajoasemasta 4-3-voitoon. Carolinan suomalaiset olivat vireessä, kun Teuvo Teräväinen syötti kaksi maalia, Sebastian Aho sekä Jesperi Kotkaniemi yhden. Antti Raanta torjui 30 laukausta. Carolina voitti St. Louisin ja Ville Hussolle kertyi 21 torjuntaa.

Erik Haula oli tehokkaana 1+1 tehoilla Bostonin voittaessa Islandersin. Olli Määttä päästi pitkästä aikaa pisteiden makuun Los Angelesin voittaessa Seattlen ja Patrik Laine sai syöttöpisteen, mutta Columbus hävisi. Kevin Lankinen torjui 29 kertaa, mutta Chicago taipui Vegasille. Calgary tykitti Mikko Koskisen vaihtoon, kun Koskiselle kertyi seitsemän torjuntaa ja viisi päästettyä maalia 5-9-tappiossa.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston-Islanders 6-3
Detroit-Tampa Bay 1-2 ja.
Vegas-Chicago 5-4 ja.
Ottawa-Florida 3-4 vl.
Montreal-Toronto 4-2
Washington-New Jersey 4-3
Dallas-Vancouver 1-4
St. Louis-Carolina 2-7
Minnesota-Columbus 3-2 ja.
Calgary-Edmonton 9-5
Los Angeles-Seattle 4-2
San Jose-Anaheim 4-1

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.