© Kuva: Getty Images

Ääni muuttunut kellossa – Real Madrid aikoo tuhlata tammikuun siirtoikkunassa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Alavireinen Real Madrid aikoo laittaa rahapinoja pöytään tammikuun siirtoikkunassa jotta kurssi kääntyisi, kertoo espanjalaislehti Marca.

Real Madridin toimitusjohtaja Jose Angel Sanchez ja puheenjohtaja Florentino Perez tapasivat maanantaina iltapäivällä puimaan syitä mollivoittoiseen kauteen. Madrid on tällä hetkellä sarjassa vasta neljäntenä, peräti kahdeksan pistettä Barcelonaa perässä. Kaksikko tuli Marcan tietojen mukaan kahden ja puolen tunnin keskustelun jälkeen siihen johtotulokseen, että seuran on lähdettävä pelaajamarkkinoille tammikuussa.

Perez on lähtökohtaisesti ollut vastarannan kiiski, mitä on tullut rahan käyttämiseen talven siirtoikkunassa. Myös Sanchez kertoi lokakuun lopussa, ettei Real Madrid aio tuhlata tammikuussa. Nyt näyttäisi, että toimitusjohtaja joutuu nielemään aikaisemmat puheensa.

Tammikuun siirtoikkuna on siitä paljon vaikeampi, koska hinta-laatusuhde eivät välttämättä kohtaa. Näin myös riski floppeihin on suurempi, kuten Real Madrid huomasi Emmanuel Adebayorin ja Antonio Cassanon kanssa aikaisemmin. Marcan mukaan valkopaitojen ensisijainen hankinta olisi maalivahti Kepa Arrizabalaga. Hyökkääjistä listalla ovat Mauro Icardi ja Timo Werner.

Florentino Perez on vakuuttanut, että luotto päävalmentajaan Zinedine Zidaneen ei ole horjunut.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon