555 237 619 euroa neljässä vuodessa – ajaako Lionel Messi Barcelonan konkurssin partaalle?

© Kuva: Getty Images

Barcelonan pahat talousvaikeudet ja suuret tappiot ovat olleet otsikoissa tammikuussa. Talouden tasapainottamiseen on tunnetusti kaksi keinoa: lisätä tuloja tai karsia menoja. Jälkimmäisen osalta iso kysymysmerkki on tuttu nimi eli Lionel Messi.

Argentiinalaistähti solmi nykyisen, kesällä umpeutuvan sopimuksensa Barcan kanssa marraskuussa 2017. El Mundo on nyt laskenut tarkkaan, paljonko Messin tilille kilisee rahaa kaikkineen tämän sopimuksen puitteissa ja summa on astronominen: 555 237 619 euroa.

Messin sopimuksessa jo peruskorvaus on vuositasolla 115 miljoonaa ja sen lisäksi hän voi ansaita bonuksina jopa 78 miljoonaa.

Seura on toistuvasti useammalla suulla vakuuttanut, että Messin kanssa solmitaan jatkosopimus. Toistaiseksi neuvottelut eivät ole edenneet ja Messillä on nyt jo mahdollisuus neuvotella myös muiden seurojen kanssa. Varmaa lienee joka tapauksessa, että Barcelona ei pysty vastaavaa uutta sopimusta tähdelleen tarjoamaan ilman vakavia taloudellisia ongelmia, joita riittää jo nyt – osin kiitos Messin hiukean korvauksen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.