NHL:n torstain ja perjantain välisen yön otteluissa kaksi tähtipelaajaa liittyi Toronton Auston Matthewsin kanssa samalle kymmenluvulle. Edmontonin Leon Draisaitl teki yhden maalin ja nyt saksalaisen maalilukema on tällä kaudella 40. Saman teki Rangersin Chris Kreider, joka myös osui ja nousi saksalaisen tavoin lukemaan 40.

Matthews oli kahden ottelun pelikiellossa, kun uhkaajat nousivat lähemmäksi. Eroa on kuitenkin vielä viisi maalia, sillä jenkkitähti johtaa sarjan maalitilastoa lukemalla 45.

Seuraavat rajapyykin ylittäjät ovat todennäköisesti jälleen yöllä osunut Washingtonin Alex Ovetshkin, joka on tehnyt 38 maalia. Saman määrän on tehnyt Winnipegin Kyle Connor.

Yhteensä 15 pelaaja on tehnyt sarjassa 30 maalia tai enemmän. Yhtään suomalaista ei listalla ole – vielä. Coloradon Mikko Rantanen on tehnyt 29 maalia ja takaa tulee kovaa Patrik Laine, joka teki yön ottelussa jälleen maalin. Laineella on nyt 24 maalia tilastoissa. Rantasen ja Laineen välissä ovat Sebastian Aho, jolla on kasassa 27 maalia, sekä Floridan Sasha Barkov, joka on tehnyt 26 osumaa.

Elisa viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden NHL-ottelut suorina lähetyksinä.