Champions Hockey Leaguen ensimmäiset semifinaalit on pelattu.

Hallitseva mestari Frölunda ei antanut sveitsiläisen Fribourg-Gotteronin yllättää itseään Göteborgissa. Frölunda meni John Nybergin maalilla johtoon avauserän puolivälin jälkeen ajassa 12.57, mutta johto kesti tuossa vaiheessa vain reilun minuutin. Nyberg ohjasi epäonnisesti Fribourgin Caryl Neuenschwanderin Frölundan maalille syöttämän kiekon omaan maaliin.

Tasalukemiin 1-1 päättyneen avauserän jälkeen Frölunda kuitenkin hallitsi ottelua. Hukattuaan kaksi ylivoimaa toisessa erässä, pääsi Frölunda jälleen maalien makuun, kun oli pelattu 26.54. Mats Rosseli-Olsen karkasi läpiajoon ja viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Henrik Tömmernes teki niinikään läpiajosta Frölundan kolmannen maalin läpiajosta reilut puoli minuuttia ennen ottelun puoliväliä.

Rosseli-Olsen teki illan toisen maalinsa päätöserässä, ja syötti vielä päätöserän alkuminuuteilla Jacob Larssonin 5-1 -maalin, joka jäi ottelun päätösosumaksi.

Fribourgin suomalaismaalivahti Dennis Saikkonen korvasi joukkueensa maalilla Benjamin Conzin 5-1 -maalin jälkeen. Hän torjui ottelussa neljä kertaa. Frölundan Sean Bergenheim ei päässyt pisteille.

Sparta Praha otti toisen semifinaalin komennon avauserässä Växjöä vastaan. Martin Gernat teki Spartalle johtomaalin jo minuutin ja 16 sekunnin jälkeen. Maali tuli irtokiekosta Tomas Netikin laukauksen jälkeen.

Praha kasvatti johtoaan kahteen maaliin vielä avauserässä, kun Andrej Kurna laukoi voimalla kiekon Växjön maaliin ajassa 12.50.
Växjö sai maalihanat auki ottelun päätöserässä. Josh Hennessy upotti 1-2 -kavennuksen vanhanaikaisella ajassa 54.38. Växjön suomalaiset eivät kirjauttaneet pisteitä.

Sparta lähtee kotiotteluunsa maalin johdossa 2-1 -vierasvoiton myötä.

Semifinaalien toiset osaottelut pelataan ensi viikon tiistaina, tammikuun 17. päivänä. Yhteismaalit ratkaisevat finaaliin pääsijät. Vierasmaalisääntöä ei ole.

Lähde: CHL:n tiedotus