© Kuva: Juha Tamminen

Seiska: Alexei Eremenko jr. jättää Suomen perheineen – ”Ei enää se Suomi, jonne muutin 25 vuotta sitten”

Vielä viime kaudella Veikkausliigaa SJK:ssa alkukaudella pelannut jalkapalloilija Alexei Eremenko junior kertoo Seiskalle, ettei aio enää jatkaa asumista Suomessa perheineen.

Perhe muuttaa Venäjälle.

– Me muutamme Moskovaan. Haluan, että lapseni käyvät koulun siellä. Lisäksi Daniil-poikani pelaa siellä jalkapalloa. Muutenkaan Suomi ei ole enää se Suomi, jonne muutin 25 vuotta sitten, Eremenko kertoi Seiskalle.

Entinen A-maajoukkuepelaaja ei suostunut erittelemään lehdelle miten Suomi on muuttunut.

– Monet asiat, mutta ne pidän itselläni. Minulla on Stadissa paljon tuttuja, ja Suomi on aina sydämessäni, mutta päätimme, että lapsilla on parempi olla Venäjällä. Venäjän arvot ja elämäntapa ovat perheelleni tosi tärkeitä.

Eremenkon jalkapalloperheeseen kuuluvat myös 33-vuotiaan Alexein nuoremmat veljet, sveitsiläisen Baselin organisaatioon Jarosta syksyllä siirtynyt Sergei, 16, ja kokaiinin käytön takia kahden vuoden kilpailukieltoon tuomittu Roman Eremenko, 29. Kolmikon isä Alexei Eremenko senior valmentaa tällä hetkellä Kazakstanissa.

 • Sandellllll

  Suomi on tosiaan romuttanut 25 vuodessa arvomaailmansa totaalisesti.
  Nyt on ”hyvä ihminen” kun:
  a) Kannattaa naisen oikeutta omaan kehoon ( syntymättömän ihmisen tappaminen on asia jonka puolesta ”hyvät ihmiset” harjoittavat aktivismia)
  b) On pro eutanasia ihminen ( on se vaan niin ihanan herttaista päättää oman mummonsa kuolinhetki kun joutuu varmasti niiiiin kovasti kärsimään)
  c) On pro homo. Homotus (voi että kun se on niiiiin luonnollista ja ihanaa, lapsen asemasta ei nyt tarvitse jutella kun eihän lapsi voi äänestää)
  d) On avoimien rajojen kannattaja ( voi hellanlettas kun on ihanaa avata oma kotiovikin ihan kelle tahansa joka vihaa kulttuuriasi)
  e) on epäisänmaallinen ( voi kuinka paska maa tämä meidän Suomi on)
  f) on ateisti joka uskoo ”tieteeseen” ( niin, tosi helppoa on kutistaa vaikkapa linnanmäki pisteen kokoiseksi, ja koko maailmankaikkeus oli alussa . <– tuo pieni piste (tiedettä, eikö totta?)
  g) On feministi (voi kuinka naisia syrjitään suomessa ( mutta voi hellanlettas ne musliminaiset saavat kyllä oikeuden pukeutua jätesäkkiin, sitähän ne haluavat kai)
  h) on pro sukupuolineutraali (naiset ja miehet ovat täysin samanlaisia, eikös niin)
  i) Vihaa Trumpia ( usa on paha maailman poliisi, ai niin Trump puhui jostain sellaisesta että jos keskittyisi enemmän omaan maahansa kuin suureen maailmaan…. hmmm ristiriitaa, no anyway trump on hitler 🙂
  j) on sitä mieltä ettäIslam on rauhan uskonto (Islam on rauhan… BADAMMM! Islam on rauh.. rätä tätä rätä tätä sarrrja, no on se nyt vaan)
  k) on sitä mieltä että monilulttuurisuus on rikkaus (ihanaa kun joku haluaa suomalaisten käyttävän huntua, ei siedä tulla samaan salivuoroon, voi kuinka ihanaa)

 • MediocreHack

  LOL. Muuta säki Venäjälle, itkupilli.

 • Sandellllll

  En kysynyt sulta mitään feministilammas.