Bayern München marssi eilen Mestarien liigassa vakuuttavalla tavalla jatkoon. Arsenal kaatui lopulta yhteismaalein 10-2.

Bayern München oli voittanut joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Saksassa 5-1, joten lontoolaisten urakka oli eilen käytännössä mahdoton. Arsenal meni kuitenkin johtoon Theo Walcottin komealla osumalla. Peli repesi toisella 45-minuuttisella.

Toppari Laurent Koscielny ajettiin ulos 53. minuutilla ja Robert Lewandowski ampui tasoituksen pilkulta. Seuraavat osumat iskivät Arjen Robben, Douglas Costa ja Arturo Vidal, joka iski kahdesti viimeisen 10-minuuttisen aikana.

Mats Hummels jakoi illalla Twitterissä hauskan kuvasarjan itsestään. Sen mukaan Hummelsin sisääntulo otteluun oli kuin kahvin kaatuminen katukivetykseen, mutta toinen puoliaika loisteliasta suorittamista. Toppari koristi postausta vielä muutamalla hekottavalla emojilla. Kuvan Twitteriin ladannut fani oli tietysti tähden huomiosta ikionnellinen.